یوتوبروکرز > تقویم اقتصادی فارکس
تقویم اقتصادی فارکس
چگونه از خدمات رایگان استفاده کنیم؟
خدمات رایگان ما شامل موارد زیر میشود.
دوره های آموزشی رایگان
تحلیل های رایگان بازار فارکس
سیگنال های رایگان بازار فارکس
چه بروکری انتخاب کنم؟
با ابزار مقایسه بروکرها، به راحتی بروکرها را با هم مقایسه کنید.
بازار فارکس در 24 ساعت روز فعال است و عمدتاً توسط اخبار و دادههای اقتصادی حرکت میکند. اگر در بازار فارکس معامله میکنید، داشتن یک تقویم اقتصادی فارکس به روز ضروری است.
تقویم اقتصادی فارکس چیست؟
تقویم اقتصادی یکی از منابع ضروری برای معاملهگران به ویژه معاملهگران روزانه است. این تقویم، برنامهای از انتشار دادهها و اخبار مربوط به بخشها و اقتصادهای مختلف را نشان میدهد. تقویم اقتصادی ابزار مهمی برای یک معاملهگر در هنگام انجام یک تحلیل بنیادی (Fundamental) است.
تقویم اقتصادی به انتشار یا رویدادهای مهم از پیش برنامه ریزی شدهای اشاره دارد که ممکن است بر حرکت قیمتهای اوراق بهادار یا کل بازارها تأثیر بگذارد.
تقویم اقتصادی به شما کمک میکند برای رویدادهای خبری از رویدادهای جزئی تا مهم آماده شوید و ریسک را در معاملات فارکس خود کنترل کنید. هر رویداد اقتصادی با توجه به تاثیر آن از بدون تأثیر تا تأثیر کم، متوسط و زیاد و همچنین نتایج قبلی، پیشبینیها و نتیجه واقعی نام گذاری شده است. میتوانید رویدادها را بر اساس یک ارز فیلتر کنید تا با معاملات شما مطابقت داشته باشد.
برای جزئیات بیشتر مانند توضیح رویداد، منبع داده و مقادیر گذشته (در صورت وجود) میتوانید روی هر رویداد در تقویم اقتصادی کلیک کنید.
آشنایی با تقویم اقتصادی فارکس
یک تقویم اقتصادی شامل فهرستی از گزارشهای اقتصادی و اطلاعات برای کشورهای خاص است. کشورها آنچه را که به عنوان شاخصهای اقتصادی شناخته میشود، منتشر میکنند که اساساً نقاط دادهای هستند که به اقتصاد مربوط میشوند. نقاط داده متغیرهایی هستند که با چرخه اقتصادی مرتبط هستند. انواع شاخصها عبارتند از:
شاخصهای پسرو
شاخص تأخیری یک متغیر اقتصادی قابل مشاهده است که پس از ایجاد تغییر در متغیر هدف یا همان چرخه اقتصادی، جهت و حرکت خود را تغییر میدهد. شاخصهای تأخیری برای سنجش روند کلی اقتصاد استفاده میشوند و سرمایهگذاران، مشاغل و نهادهای دولتی از آنها به عنوان نقشهراهی برای راهبردها و عملیات خود استفاده میکنند.
چند نمونه از شاخصهای تأخیری اقتصادی عبارتند از:
- تراز تجاری
- درآمد شرکتها
- شاخص قیمت مصرفکننده (CPI)
- تولید ناخالص داخلی (GDP)
- هزینه نیروی کار به ازای هر واحد تولید
- نرخ بهره
- نرخ بیکاری
ویژگی مشترک بین این متغیرها این است که معمولا تغییرات بزرگ را به تصویر میکشند. به عنوان مثال، در طول بحران مالی جهانی 2008، این شاخصها تا پس از فروپاشی حباب بازار مسکن نسبتاً ثابت باقی ماندند.
شاخصهای پیشرو
شاخص پیشرو یک متغیر اقتصادی قابل مشاهده است که قبل از اینکه تغییر در متغیر هدف یا همان چرخه اقتصادی رخ دهد، جهت و حرکت خود را تغییر میدهد. شاخصهای پیشرو برای پیشبینی زمان وقوع تغییرات در چرخه اقتصادی و برای پیشبینی سایر تغییرات مهم در اقتصاد استفاده میشوند. اگرچه شاخص های پیشرو همیشه دقیق نیستند، اما سرمایهگذاران، مشاغل و نهادهای دولتی از آنها به عنوان نقشهراهی برای راهبردها و عملیات خود استفاده میکنند.
چند نمونه از شاخصهای پیشرو اقتصادی عبارتند از:
- منحنی بازده
- بازار سهام
- مطالبات بیمه بیکاری
- خردهفروشی
- موارد شروع به ساخت مسکن
- شاخص مدیران خرید (PMI)
- مخارج سرمایهای شرکتها
مزایای استفاده از تقویم اقتصادی فارکس
استفاده از تقویم اقتصادی فارکس مزایای متعددی برای معاملهگران دارد. در ادامه به چندین مورد خواهیم پرداخت:
- مدیریت ریسک: یک تقویم اقتصادی فارکس به معاملهگران کمک میکند تا رویدادهای با تأثیرگذاری بالا را شناسایی کنند که میتوانند باعث نوسانات شدید در بازار شوند. معاملهگران میتوانند با آگاهی از این رویدادها از قبل، راهبردهای مدیریت ریسک خود مانند کاهش سطوح حد ضرر یا کاهش میزان معامله، از سرمایه خود محافظت کنند.
- برنامهریزی پیش رو: تقویم اقتصادی به معاملهگران اجازه میدهد تا فعالیتهای معاملاتی خود را بر اساس رویدادهای اقتصادی آینده برنامهریزی کنند. با دانستن تاریخ و زمان شاخصها یا اعلامیههای مهم، معاملهگران میتوانند راهبردهای معاملاتی خود را بر این اساس آماده کنند و اطمینان داشته باشند که از فرصتهای موجود در بازار استفاده خواهند کرد.
- تجزیه و تحلیل بنیادی: تقویمهای اقتصادی برای معاملهگرانی که تجزیه و تحلیل بنیادی را در راهبردهای معاملاتی خود وارد میکنند، ضروری است. با پیگیری شاخصهای اقتصادی، معاملهگران میتوانند سلامت کلی اقتصادها را ارزیابی نمایند، روندهای قیمتی را شناسایی کنند و بر اساس عوامل بنیادی تصمیمات معاملاتی آگاهانه بگیرند.
- زمانبندی و راهبرد بهبودیافته: با دانستن زمانبندی رویدادهای کلیدی اقتصادی، معاملهگران میتوانند راهبردهای معاملاتی خود را بر اساس آن برنامهریزی کنند. آنها میتوانند موقعیتها و تکنیکهای مدیریت ریسک خود را با نوسانات پیشبینیشده بازار پیرامون انتشارات مهم اقتصادی هماهنگ کنند و احتمال انجام معاملات بهتر را افزایش دهند.
کاربران تقویم اقتصادی
تقویمهای اقتصادی برای همه شرکتکنندگان در بازارهای مالی مفید است و توسط سرمایهگذاران و معاملهگران به طور مکرر استفاده میشوند. به عنوان مثال، سرمایهگذاران بلندمدت از این شاخصها برای سنجش اینکه آیا باید سبد دارایی خود را بررسی کنند یا خیر، استفاده میکنند.
اگر در مقطعی شاخصهای پیشرو علائمی از انقباض اقتصادی را نشاندهند، احتمالا سرمایهگذار بخواهد سبد دارایی خود را به سمت اوراق قرضه با ریسک پایینتر تخصیص دهد. برعکس، اگر شاخصهای پیشرو علائمی از گسترش اقتصادی را به همراه داشته باشند، ممکن است سرمایهگذار بخواهد سبد دارایی خود را به سمت اوراق قرضه دارای ریسک بالاتر تخصیص دهد.
علاوه بر این، معاملهگران ممکن است بخواهند نقاط ورود و خروج خود به معامله یا سرمایهگذاریهای خاصی را با انتشار رویدادهای اقتصادی همزمان کنند. معاملهگران میتوانند روی تأثیر یا جهت اعلانها معامله کنند و از آنها سود ببرند.
تغییرات تقویم اقتصادی
اکثر کشورها تقویم اقتصادی خود را با برنامههای مربوط به تاریخ انتشار دادههای اقتصادی اتخاذ میکنند. تقویمهای اقتصادی به صورت رایگان در تارنماهای مختلف مالی موجود است. با این حال، محتوا و تاریخ در هر تارنما ممکن است متفاوت باشد.
اقتصاد آمریکا یک اقتصاد بزرگ و تأثیرگذار است و اکثر فعالان بازار توجه زیادی به آن دارند. در واقع، رویدادهای مهم اقتصادی در ایالات متحده که ایالات متحده بزرگترین اقتصاد جهان است، معمولاً تأثیر قابل توجهی بر بازارهای جهانی به عنوان یک کل دارند. همچنین با اهمیت دلار آمریکا به عنوان ذخایر ارزی خارجی برای همه کشورها، اقتصاد ایالات متحده نقش اصلی را در اقتصاد جهانی ایفا میکند.
یک تقویم اقتصادی معمولاً جزئیات کلیدی ضروری را به معاملهگران و تحلیلگران ارائه میدهد:
- تاریخ و زمان: رویدادها به صورت زمانی سازماندهی میشوند و به معاملهگران در برنامهریزی موثر در فعالیتهای معاملاتی خود کمک میکنند.
- رویداد: انتشار دادههای اقتصادی، نشستهای پولی یا اطلاعیههای مهم.
- کشور/منطقه: اقتصادهای مختلف تأثیرات مختلفی برا بازار دارند و طبقهبندی بر اساس محل وقوع رویدادها مهم است.
- میزان اهمیت: رویدادها بر اساس تأثیر خود در بازار به عنوان کم، متوسط یا زیاد رتبهبندی میشوند.
- مقادیر قبلی و پیشبینیشده: تقویم اقتصادی شامل مقدار دادههای قبلی و مقدار مورد انتظار (آنچه تحلیلگران و کارشناسان برای مقطع فعلی پیشبینی میکنند) است.
چگونه تقویم اقتصادی فارکس را بخوانیم؟
هر تقویم اقتصادی فارکس همه اطلاعات اقتصادی آینده که قرار است منتشر شوند را فهرست میکند و با انتشار این اطلاعیهها، جای خالی داده را با اعداد واقعی پر میکند.
با این حال، شایان ذکر است که همه اطلاعات منتشرشده تأثیر یکسانی بر بازار ندارند. بسیاری از تارنماهای خبری فارکس دادهها را با عنوان تاثیر کم، متوسط یا زیاد طبقهبندی میکنند.
- دادهها یا رویدادها با تاثیر کم معمولاً شامل حراجهای کوچک اوراق قرضه، نتایج نظرسنجی و شاخصهای کمتر شناختهشده است که منجر به حداقل واکنش در بازارها میشود.
- دادهها یا رویدادها با تاثیر متوسط شامل دادههای مهمتری مانند شاخص خردهفروشی، تراز تجاری و مخارج خانوار است که نوسانات کمی را در بازار فارکس به همراه دارند.
- دادهها یا رویدادها با تاثیر زیاد شامل شاخصهای اقتصادی مهمی مانند تصمیمات در مورد نرخ بهره، شاخص قیمت مصرفکننده (CPI)، تولید ناخالص داخلی (GDP)، نرخ بیکاری و گزارش حقوق و دستمزد غیرکشاورزی (NFP) آمریکا است که باعث نوسانات قابل توجهی در بازار میشود.
تقویم اقتصادی فارکس چطور کار میکند؟
تقویم اقتصادی منبعی است که به معاملهگران این امکان را میدهد که از اطلاعات اقتصادی مهمی که قرار است در اقتصادهای بزرگ منتشر شود، آگاه باشند. چنین رویدادهایی ممکن است شامل شاخصهای آشنا مانند تولید ناخالص داخلی (GDP)، شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) و گزارش حقوق و دستمزد غیرکشاورزی (NFP) آمریکا باشند.
چطور از تقویم اقتصادی در بازار فارکس استفاده کنیم؟
برای به حداکثر رساندن احتمال موفقیت خود در بازار فارکس، باید مهمترین دادهها و رویدادهای بین المللی را در تقویم فارکس دنبال کنید و روز خود را با بررسی آنها شروع کنید. تقویم اقتصادی تمام اخبار و رویدادهای اقتصادی آینده را که در سراسر جهان اتفاق میافتد به شما نشان میدهد.
چگونه با استفاده از تقویم اقتصادی معامله کنیم؟
در نگاه اول ممکن است معامله در حین انتشار دادههای مهم یا رویدادهای تاثیرگذار که میتوانند نوسانات بالایی را در بازار ایجاد کنند، ایده خوبی به نظر برسد، اما در واقع، بسیاری از معاملهگران حرفهای فارکس معمولاً سعی میکنند تا قبل از انتشار دادهها، موقعیتهای معاملاتی خود را ببندند و تنها با انتشار دادههای اقتصادی و واضحتر شدن واکنش بازار، معاملات خود را از سر میگیرند.
دلیل این امر این است که چون بسیاری از معاملهگران قبل از آن انتشار دادهها موقعیتهای معاملاتی خود را بستهاند، نقدینگی در بازار کمتر است که ریسک را برای معاملهگران به میزان قابل توجهی افزایش میدهد. مطمئناً معاملهگران گاهی اوقات میتوانند خوششانس باشند، اما قبل از انتشار اخبار، هرگونه معامله عمدتاً شیر یا خط به حساب میآید. حتی اگر پیشبینیها دقیق باشند، باز هم نمیتوان حدس زد که واکنش دقیق بازار چه خواهد بود.
مشکل اینجاست که احتمالا معاملهگران از قبل نتیجه واقعی اخبار و دادهها را در معاملات خود جای میدهند. بنابراین تا زمانی که تصمیم یک بانک مرکزی در مورد نرخ بهره خود یا آخرین داده CPI یا تولید ناخالص داخلی منتشر شود، بازار ممکن است واکنشی کاملاً متفاوت از آنچه که منطقاً انتظار میرود، داشته باشد. به همین دلیل است که این ضرب المثل: «شایعه را بخر، واقعیت را بفروش» برای معاملات فارکس بسیار مهم شناخته میشود.
برای درک بهتر این موضوع، به برخی از نمونههای واقعی آن و نحوه واکنش بازار به آن نوع دادهها میپردازیم:
به دلیل نگرانیهای ناشی از همهگیری کووید بر اقتصاد، فدرال رزرو تصمیم گرفت که نرخ بهره خود را در 3 مارس 2020 به میزان 0.25 درصد کاهش دهد. همانطور که در نمودار بالا میبینیم، واکنشهای اولیه معاملهگران و سرمایهگذاران در سراسر جهان کاملاً قابل پیشبینی بود. روز قبل از این رویداد، USDJPY بالاتر از سطح 108 معامله میشد. پس از تصمیم کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو، دلار آمریکا شروع به کاهش کرد و در عرض 4 روز در نهایت به 102 ین کاهش یافت.
پس از این اتفاق، USDJPY شروع به بهبود کرد و در نهایت تا 13 مارس به سطح 108 ین بازگشت. با این حال، 3 روز بعد، فدرال رزرو یک اعلامیه اضطراری صادر کرد و نرخ بهره را 1.5 درصد دیگر کاهش داد و آن را به محدوده 0 تا 0.25 درصد رساند.
اکنون، طبق عقل متعارف، دلار آمریکا باید بسیار سختتر از حالت قبلی سقوط میکرد. در ابتدا مطمئناً ین ژاپن افزایش یافت و USDJPY به نزدیک سطح 106 سقوط کرد.
پس از این کاهش، USDJPY به طور پیوسته برای 4 روز معاملاتی بعدی افزایش یافت و در نهایت هفته را بسیار بالاتر از سطح قبلی در 110 به پایان رساند که سطح بالاتری نسبت به روز قبل از شروع کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو بود.
چرا USDJPY به دومین کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو که بیشتر از کاهش قبلی بوده، پاسخ نداده است؟ در واقع، بازار قضاوت کرد که فدرال رزرو تنها به کاهش یکباره 0.25 درصدی نرخ بهره رضایت نمیدهد.
با گسترش کووید بسیاری از مشاغل مانند خطوط هوایی و هتلها متحمل ضررهای زیادی شدند و در چندین کشور، رستورانها، بارها، موزهها و سینماها نیز به به کار خود پایان دادند. بسیاری از شرکتها به طور موقت فعالیت خود را به حالت تعلیق درآوردند و در نتیجه، بسیاری از افراد شغل خود را از دست دادند.
هر تحلیل صادقانه از شرایط اقتصادی آن موقع میتواند ما را به این نتیجه برساند که به احتمال زیاد فعالیتهای اقتصادی کاهش قابل توجهی را تجربه خواهند کرد. با توجه به اینکه مصرف خانوار و سرمایهگذاری تجاری دو مؤلفه اساسی تولید ناخالص داخلی هستند، این امر میتوانست تأثیر عمدهای بر رشد اقتصادی آینده داشته باشد. بنابراین معاملهگران و سرمایهگذاران در سراسر جهان انتظار اقدامات قاطعتری از بانک مرکزی ایالات متحده داشتند.
بنابراین، وقتی همچین اطلاعیههایی با بالاترین نوسانات ممکن در پیش است، باید برای کاهش ریسک موقعیتهای معاملاتی را بست و پس از پایان یافتن واکنشهای هیجانی و لحظهای بازار، دوباره معاملات را آغاز کرد.
گزینه دیگر حدس زدن نتیجه احتمالی و معامله بر اساس آن است. اگر به مثال قبلی خود در مورد بانک مرکزی استرالیا برگردیم، تصمیم به کاهش نرخ بهره تا 0 درصد تسوط این بانک مرکزی، امید بازار را ناامید خواهد کرد. بنابراین اگر معاملهگری انتظار چنین نتیجهای را داشته باشد، میتواند فروش دلار استرالیا را در معاملات خود جای دهد.
همانطور که از مثال بالا دیدیم، حدس زدن حرکات ارز پس از اعلامیههای بزرگ مانند تصمیم در مورد نرخ بهره میتواند بسیار دشوار باشد. با این حال، دستورات حد ضرر برای کاهش ریسک در صورتی که بازار در جهت مخالف معامله ما حرکت کند، ضروری است.
کدام رویدادها تاثیر زیادی دارند که باید از آنها آگاه باشیم؟
هر یک از اطلاعیهها و رویدادهای خبری پایین، یک محرک بزرگ برای نوسانات، به ویژه در بازار فارکس هستند. هیچ کدام از این دادهها، بازار را بیشتر از دادههای حقوق و دستمزد غیرکشاورزی (NFP) آمریکا که در اولین جمعه هر ماه منتشر میشود و سلامت بازار کار ایالات متحده را گزارش میدهد، حرکت نمیدهند. سایر اخبار اقتصادی با تأثیر قابل توجه شامل تصمیمات بانک مرکزی در مورد نرخ بهره و شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) هستند.
در اینجا تأثیرگذارترین رویدادهای مالی است که بازارها را به صورت ماهانه حرکت میدهند، ارائه شدهاند:
- حقوق و دستمزد غیرکشاورزی ایالات متحده (NFP)
- شاخصهای اشتغال (نیروی کار، حقوق و دستمزد و برآورد دادههای بیکاری)
- تصمیمات نرخ بهره بانک مرکزی (صورتجلسات/بیانیه بانکهای مرکزی)
- شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) یا تورم
- خرده فروشی
- نرخ بیکاری
- شاخص اطمینان مصرف کننده
- ذخایر نفت خام اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده
- جلسات اوپک
- شاخص قمیت تولید کننده (PPI)
- فروش خانههای جدید
- سفارش کالاهای بادوام
- فروش خانههای موجود
- دادههای موسسه ISM
- تراز تجاری
نکاتی برای استفاده از تقویم اقتصادی فارکس
یک تقویم اقتصادی در قلب تحلیل بنیادی قرار دارد که آشنایی با آن را ضروری میکند. در ادامه نکاتی برای استفاده از تقویم اقتصادی فارکس آورده شده است:
- اهمیت رویدادهای اقتصادی را درک کنید: تقویم رویدادهای اقتصادی گذشته و آینده را فهرست میکند، مانند دادههای شغلی و شاخصهای مدیران خرید (PMI). معامله گران باید این رویدادها را درک کنند تا بتوانند راهبردهای معاملاتی خود را مطابق با آن تطبیق دهند.
- تعیین منطقه زمانی: معاملهگران میتوانند تقویم اقتصادی فارکس را بر اساس منطقه زمانی خود سفارشی کنند و کشورها یا مناطقی را که به آنها علاقه دارند، انتخاب کنند. این موضوع به معاملهگران کمک میکند روی رویدادهایی تمرکز کنند که برایشان مهمتر است.
- سطح اهمیت دادهها را بر بازار بررسی کنید: رویدادها در تقویم اقتصادی فارکس با توجه به سطح اهمیتشان در بازار، در رتبهبندی پایین، متوسط یا بالا قرار میگیرند. معاملهگران میتوانند از این اطلاعات برای تعیین رویدادهایی که به احتمال زیاد بازار را به حرکت درمیآورند، استفاده کنند.
معاملات خود را با تقویم اقتصادی فارکس هدایت کنید
تقویم اقتصادی فارکس رویدادهای اقتصادی آتی و انتشار دادههایی را که بر بازارهای مالی تأثیر میگذارند، فهرست میکند. تقویمهای اقتصادی فارکس تاریخ، زمان، ارز تحت تاثیر، نوع رویداد و نام و کشور مبدا را نشان میدهند. رویدادهای مهم عبارتند از تصمیمات در مورد نرخ بهره، گزارشهای تولید ناخالص داخلی، NFP، CPI، PMI و خردهفروشی. معاملهگران از تقویم اقتصادی برای پیشبینی و برنامهریزی برای محرکهای بازار، تنظیم راهبردهای معاملاتی خود، مدیریت ریسکها، شناسایی فرصتها و اجتناب از نادیده گرفتن نوسانات غیرقابل پیشبینی رویدادها، از تقویم اقتصادی استفاده میکنند.
سوالات متداول
تقویم اقتصادی فارکس برنامهای از رویدادهای اقتصادی آینده و انتشار دادهها از اقتصادهای بزرگ در سراسر جهان است که اغلب به صورت رایگان در تارنماهای مالی برتر ارائه میشود. این تقویم رویدادهای مهم بازار مالی مانند تصمیمات در مورد نرخ بهره، گزارشهای تولید ناخالص داخلی، دادههای اشتغال و اعداد تورم را فهرست میکند. همچنین تقویم اقتصادی فارکس تاریخ، زمان و اهمیت هر رویداد اقتصادی و مقادیر مورد انتظار و واقعی دادههای اقتصادی را نشان میدهد. برخی از رویدادهای اقتصادی بیشتر از سایرین بازار را به حرکت درمیآوردند. بنابراین معاملهگران به میزان تأثیر اختصاصدادهشده به هر رویداد در تقویم اقتصادی توجه زیادی دارند.
تقویم اقتصادی منبعی بوده که به معاملهگران اجازه میدهد رویدادهای اقتصادی مهمی را که قرار است در اقتصادهای بزرگ منتشر شود، در اختیار داشته باشند. چنین رویدادهایی میتواند شامل شاخصهای اقتصادی آشنا مانند تولید ناخالص داخلی (GDP)، شاخص قیمت مصرفکننده (CPI) و گزارش حقوق و دستمزد غیرکشاورزی (NFP) باشد.
تقویم اقتصادی به تاریخهای برنامهریزیشده انتشار یا رویدادهای مهمی اشاره دارد که میتواند بر حرکت بازارها تأثیر بگذارد. تقویم اقتصادی ابزار مهمی برای یک معاملهگر در هنگام تحلیل بنیادی است.
برای به حداکثر رساندن احتمال موفقیت خود در بازار فارکس، باید مهمترین دادها و رویدادهای بینالمللی را در تقویم فارکس دنبال نموده و هر روز صبح روز خود را با بررسی آن شروع کنید. تقویم اقتصادی تمام اخبار و رویدادهای اقتصادی آینده را که در سراسر جهان اتفاق میافتد، به طور پیشفرض به شما نشان میدهد.
1. دادههای اشتغال مانند گزارش NFP آمریکا
2. نشست پولی بانکهای مرکزی و سخنرانی مقامات آنها
3. ارقام رشد مانند تولید ناخالص داخلی
4. تورم، خردهفروشی و تولید
عاقلانه است که همه رویدادهای مهم را زیر نظر داشته باشید اما رویدادهای انگشت شماری وجود دارد که معاملهگران فارکس باید به آنها توجه بسیار زیادی داشته باشند که شامل موارد زیر میشوند:
گزارش حقوق و دستمزد غیر کشاورزی (NFP).
شاخص اطمینان مصرف کننده
شاخص خرده فروشی
تصمیمات نرخ بهره بانک مرکزی
سفارش کالاهای بادوام
درک تقویم اقتصادی برای معاملهگران فارکس بسیار مهم است و میتواند اطلاعات ارزشمندی در مورد رویدادهای اقتصادی آینده که احتمالا بر بازارهای مالی و نرخ ارز تأثیر میگذارند، ارائه دهد. این موضوع به معاملهگران اجازه میدهد تا بدانند چه اتفاقی خواهد افتاد و نتیجه این دادهها و رویدادها بر معاملات خود چه خواهد بود. با استفاده از تقویم اقتصادی، معاملهگران میتوانند راهبردهای معاملاتی خود را بر این اساس تطبیق دهند، ریسکها را مدیریت کنند، فرصتهای معاملاتی را شناسایی نمایند و بازدهی خود را به حالت بهینه برسانند.
تقویمهای اقتصادی به معاملهگران کمک میکنند تا رویدادهای بازار را ردیابی، در مورد تاریخ و زمان رویدادهای خاص تحقیق و بر اساس آن راهبرد مناسب را اتخاذ کنند.
برای خواندن رویدادهای اقتصادی، درک مقادیر واقعی، پیشبینیشده و قبلی رویدادها که معمولاً در یک تقویم اقتصادی فهرست شدهاند، مهم است. باید به درجه اهمیت رویدادها توجه شود. معمولا رویدادهایی که با رنگ قرمز نشان داده میشوند، اخبار با تاثیرگذاری بالا هستند که میتوانند بازار را به حرکت درآورند.
مزایای تقویم اقتصادی فارکس شامل پیگیری رویدادهای اقتصادی، مدیریت ریسکها، به روز ماندن از روند محرکهای بازار و کمک به معامله گران برای ابداع راهبردهای معاملاتی بهینه است.
تقویم اقتصادی یک برنامه جامع از انتشار دادههای اقتصادی و رویدادهایی که احتمالاً بازار فارکس را تحت تأثیر قرار میدهند، به معاملهگران ارائه میکند. با پیگیری این رویدادهای اقتصادی، معاملهگران میتوانند از قبل محرکهای بازار را پیشبینی کرده و برای آن آماده شوند و معاملات خود را بر اساس آن برنامهریزی نمایند. تصمیمات معاملاتی مبتنی بر داده به معاملهگران کمک میکند تا ریسکهای خود را مدیریت کنند و به نتایج بهتری دست یابند.
تقویم اقتصادی فارکس اطلاعاتی مانند نشست پولی بانکهای مرکزی، گزارشهای دولتی، دادههای تولید ناخالص داخلی (GDP) و سایر اخبار فارکس را ارائه میدهد که میتواند بر ارزش ارزهای مربوطه تأثیر بگذارد. مواردی که یک تقویم اقتصادی فارکس ارائه میکند، عبارتند از:
- رویدادهای اقتصادی و انتشار آن
- تاریخ و زمان
- سطح اهمیت
- نتایج قبلی، پیشبینی و واقعی