ارانته

مقایسه بروکر آلپاری با ویندزور

مقایسه بروکر آلپاری با ویندزور
بروکرهای پیشنهادی
بروکر لایت فایننس
بروکر لایت فایننس
بروکر آلپاری
بروکر آلپاری
amarkets
بروکر آمارکتس
بروکر CapitalXtend
بروکر CapitalXtend

هر دو بروکر آلپاری و ویندزور از سال 1998 کار خود را آغاز کرده‌اند و تجربه زیادی در بازارها مالی دارند. اما بروکر آلپاری شاید بین معامله‌گران ایرانی شناخته‌تر باشد. در این مقاله به مقایسه بروکر آلپاری با ویندزور از جنبه‌های مختلف می‌پردازیم.

  1. رعایت مقررات رگولاتوری

بروکر آلپاری زیر نظر سازمان خدمات بین‌المللی موهلی رگوله شده است. در سایت alpari.com با وجود اینکه از سه زبان انگلیسی، عربی و فارسی پشتیبانی می‌کند اما آمده است که این بروکر به ساکنین ایران خدمات خود را ارائه نمی‌دهد. وبسایت زبان فارسی این بروکر alpariforexfa.org است که به ایرانیان خدمات خود را ارائه می‌دهد. در طرف مقابل بروکر ویندزور دارای مجوز از چندین سازمان بوده و توسط آنها رگوله شده است. این سازمان‌ها عبارتند از: کمیسیون اوراق بهادار اردن (JSC)، سازمان خدمات مالی (FSA) در سیشل، کمیسیون خدمات مالی (FSC) در بلیز، سازمان بازار سرمایه (CMA) در نایروبی کنیا، و کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس (CySEC). شعبه‌ای که به ایرانیان خدمات خود را ارائه می‌دهد زیر نظر کمیسیون خدمات مالی (FSC) در بلیز رگوله شده است. با این وجود در این بخش بروکر ویندزور با توجه به رگوله‌های متعددی که دارد عملکرد بسیار بهتری نسبت به بروکر آلپاری دارد.

  1. ویژگی حساب‌های معاملاتی

تنوع حساب‌های معاملاتی در بروکر آلپاری بسیار بالاتر از بروکر ویندزور است، بروکر آلپاری 5 نوع حساب معاملاتی دارد در حالی که بروکر ویندزور فقط دو نوع حساب معاملاتی به مشتریان خود ارائه می‌دهد، حساب پرایم و حساب زیرو، و در عمل امکان ساخت حساب زیرو برای ایرانیان وجود ندارد. در این بخش قدرت انتخاب معامله‌گران در آلپاری بسیار بیشتر از ویندزور است.

ای پلنت

لوریج و مارجین: بروکر آلپاری از لوریج 1:3000 پشتیبانی می‌کند (در حساب‌های استاندارد حداکثر لوریج 1:1000 است) و بروکر ویندزور حداکثر لوریج 1:1000 را به مشتریان خود ارائه می‌دهد. میزان استاپ اوت در حساب‌های استاندارد بروکر آلپاری 20 درصد بوده و در حساب‌های ECN این عدد 60 درصد است. در بروکر ویندزور میزان استاپ اوت نیز 20 درصد است.

کمیسیون و اسپرد: در بروکر آلپاری حساب‌های ECN.MT5 و Pro.ECN.MT4 شامل کمیسیون می‌شوند که به ازای هر لات 16 دلار است، در بروکر ویندزور حساب پرایم شامل کمیسیون می‌شود که مقدار آن 8 دلار است. اسپرد در هر دو بروکر شناور است.

بروکرهای پیشنهادی

حداقل واریزی (سپرده اولیه): در بروکر آلپاری حداقل واریزی 20 دلار است و در بروکر ویندزور این مبلغ 50 دلار است. این اختلاف خیلی زیاد نیست اما با این وجود می‌تواند برای خیلی از معامله‌گران مبتدی حائز اهمیت باشد.

سهولت در واریز و برداشت: بروکر آلپاری از روش تاپ چنج، کریپتو پشتیبانی می‌کند و بروکر ویندزور از روش کریپتو و ریالی (صرافی‌های توریست و کاربن). صرافی تاپ چنج در بین بسیاری از بروکرها مشترک است و کاربران زیادی دارد و مراحل واریز و برداشت این صرافی بسیار کاربرپسند است، به همین دلیل بروکر آلپاری سهولت بیشتری در واریز و برداشت دارد.

ای پلنت

  1. ابزارهای معاملاتی

در بخش ابزارهای معاملاتی، بروکر ویندزور امکان معامله ETFها و سهام شرکت‌ها را برای مشتریان خود فراهم کرده است، اما در بروکر آلپاری جای این دو خالی است. در این بخش بروکر ویندزور عملکرد بهتری دارد.

  1. پشتیبانی

زمان کاری تیم پشتیبانی فارسی آلپاری دوشنبه تا جمعه از ساعت 06:30 الی 02:30 و شنبه و یکشنبه از ساعت 10:30 تا 18:30 به وقت ایران می‌باشد. پشتیبانی فارسی بروکر ویندزور نیز از دوشنبه تا جمعه از ساعت 9:30 تا 1:30 بامداد روز بعد فعال است. عملکرد بروکر آلپاری در این بخش بهتر از ویندزور است.

  1. پلتفرم معاملاتی

در بخش پلتفرم معاملاتی بروکر آلپاری از متاتریدر 4 و 5 پشتیبانی می‌کنند. این بروکر همچنین اپلیکیشن مخصوص خود را نیز برای مدیریت و انجام معاملات دارد. ضعف بروکر آلپاری در این بخش این است که هر حساب تنها از یک پلتفرم پشتیبانی می‌کند. در طرف مقابل بروکر ویندزور تنها از متاتریدر 4 پشتیبانی می‌کند که می‌تواند یک نقطه ضعف بزرگ تلقی شود. آلپاری در این بخش بدون شک برنده است.

در جدول زیر می‌توانید مقایسه ویژگی‌های این دو بروکر را به طور کلی با یکدیگر مشاهده کنید:

ویندزور آلپاری
دفتر مرکزی بلیز جزیره موهلی، اتحاد قمر
سال تاسیس 1998 1998
حداقل واریزی به دلار 50 20
حداقل اسپرد یورودلار 1.5 0.2
حداقل اسپرد طلا 28 33
نوع بروکر MM NDD/ECN
روش واریزی ریالی، کریپتو تاپ چنج، کریپتو
درصد بونوس دارد دارد
لوریج 1:1000 1:3000
رگوله JSC، FSA، FSC، CMA، CySEC سازمان خدمات بین‌المللی موهلی
کش بک ندارد ندارد
حساب اسلامی دارد دارد
حساب پم ندارد دارد
کپی ترید دارد ندارد
حساب سنتی ندارد ندارد

نتیجه گیری

بروکر ویندزور از نظر تنوع حساب‌، پلتفرم معاملاتی و روش واریز و برداشت عملکرد خوبی ندارد. از طرفی بروکر آلپاری از نظر رگوله و تنوع ابزارهای معاملاتی ضعیف‌تر از بروکر ویندزور است. با این وجود در مجموع می‌توان گفت بروکر آلپاری برای معامله‌گران گزینه بهتری نسبت به بروکر ویندزور است.

توجه: این مقایسه براساس اطلاعاتی که بروکرها ارائه کرده‌اند نوشته شده است. تجریه شخصی شما می‌تواند کاملاً متفاوت از ادعای بروکر باشد. بنابراین برای شروع مراقب باشید سرمایه خود را بیش از آن چه قادر به جبران آن نیستید در معرض ریسک قرار ندهید.

آیا در دو بروکر آلپاری و ویندزور نیاز به تایید آدرس محل سکونت است؟

در بروکر آلپاری باید آدرس محل سکونت خود را تایید کنید اما در بروکر ویندزور نیازی به این کار نیست.

کدام بروکر بونوس‌های بهتر و بیشتری ارائه می‌دهد؟

هر دو بروکر بونوس 30 درصدی واریز اول را ارائه می‌دهند. اما بروکر ویندزور واریز 20 درصدی نیز برای واریزی‌های بعدی هم ارائه می‌دهد.

کدام بروکر شرایط بهتری برای معامله‌گران مبتدی دارد؟

هیچکدام از این دو بروکر حساب سنتی یا میکرو ارائه نمی‌دهند. حداقل واریزی این دو بروکر مبلغ کمی است و فرق زیادی با هم ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

vt markets

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/brokers/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427