جستجو
لوگو ایکس چیف

ایکس چیف

بروکر آمارکتس

آمارکتس

بررسی و معرفی بروکر ارانته

ارانته

بروکر لایت فایننس

لایت فایننس

مقایسه بروکر آمارکتس با اوربکس

مقایسه بروکر آمارکتس با اوربکس

بروکر آمارکتس از سال 2007 آغاز به کار کرده است و بروکر اوربکس از سال 2011. بروکر آمارکتس تجربه بیشتری دارد و در میان معامله‌گران ایرانی شاید معروف‌تر از بروکر اوربکس باشد. در این مقاله به مقایسه بروکر آمارکتس با اوربکس خواهیم پرداخت.

  1. رعایت مقررات رگولاتوری

بروکر آمارکتس زیر نظر اداره خدمات مالی در سنت وینسنت و گرنادین‌ها، کمیسیون نظارت مالی در جزایر کوک و سازمان خدمات بین‌المللی در موهلی رگوله شده است و بروکر اوربکس توسط کمیسیون خدمات مالی موریس و اداره خدمات مالی سیشل رگوله شده است.

بروکر آمارکتس همچنین عضو کمیسیون مالی (The Financial Commission) است که سرمایه معامله‌گران را تا سقف 20 هزار یورو در هر مورد بیمه می‌کند.

در این بخش هر دو بروکر عملکرد قابل قبولی دارند.

  1. ویژگی حساب‌های معاملاتی

بروکر آمارکتس 4 نوع حساب معاملاتی دارد، و بروکر اوربکس 3 نوع حساب معاملاتی. حداقل مبلغ واریز در هر دو بروکر 100 دلار است. هیچ کدام حساب میکرو یا سنت ارائه نمی‌دهند.

لوریج و مارجین: همه حساب‌های بروکر آمارکتس از لوریج 1:3000 پشتیبانی می‌کنند (به جز حساب کریپتو که 1:500 است). اما در بروکر اوربکس حداکثر لوریج در همه حساب‌ها 1:500 است (حساب میکرو 1:500 است). میزان استاپ اوت نیز در هر دو بروکر 20 درصد است.

کمیسیون و اسپرد: در بروکر آمارکتس تنها حساب ECN شامل کمیسیون می‌شود (2.5 دلار). در حالی که در بروکر اوربکس حساب‌های پریمیوم و آلتیمیت شامل کمیسیون می‌شوند (به ترتیب 8 و 5 دلار). از نظر اسپرد، هر دو بروکر اسپرد شناور دارند و تنها یک حساب در بروکر آمارکتس با نام حساب ثابت (Fixed) شامل اسپرد ثابت می‌شود.

حداقل واریزی (سپرده اولیه): در این بخش بروکر آمارکتس شرایط بهتری را ارائه می‌دهد. حداقل واریزی در هر دو بروکر 100 دلار است. تفاوتی که باعث می‌شود بروکر آمارکتس شرایط بهتری را ارائه بدهد این است که دیگر حساب‌های این بروکر حداقل واریزی 100 و 200 دلاری داشته باشند. در حالی که دو حساب دیگر در بروکر اوربکس حداقل واریزی 500 دلاری و 25 هزار دلاری دارند. این موضوع باعث می‌شود انتخاب در بروکر اوربکس برای بسیاری از معامله‌گران محدود شود.

سهولت در واریز و برداشت: بروکر آمارکتس از روش تاپ چنج، کریپتو و ریالی پشتیبانی می‌کند، اما معامله‌گران ایرانی در بروکر اوربکس برای واریز و برداشت تنها به روش کریتو دسترسی دارند.

  1. ابزارهای معاملاتی

در این بخش بروکر آمارکتس بهتر از بروکر اوربکس عمل کرده است. تعداد ابزارهای معاملاتی که بروکر آمارکتس ارائه می‌دهد بیشتر از بروکر اوربکس است.

  1. پشتیبانی

پشتیبانی فارسی بروکر آمارکتس از دوشنبه تا پنجشنبه به صورت 24 ساعته، جمعه‌ها از ساعت 04:30 تا 02:30 و شنبه و یکشنبه نیز از ساعت 07:30 تا ساعت 02:30 فعال است. پشتیبانی فارسی بروکر اوربکس دوشنبه تا جمعه 24 ساعته فعال است، اما در روزهای شنبه و بکشنبه فعالیتی ندارد. در این بخش بروکر آمارکتس عملکرد بهتری دارد.

  1. پلتفرم معاملاتی

در بخش پلتفرم معاملاتی، هر دو بروکر از متاتریدر 4 و 5 پشتیبانی می‌کنند (همه حساب‌های معاملاتی در این دو پلتفرم در دسترس هستند). در این بخش هر دو بروکر در یک سطح هستند.

در جدول زیر می‌توانید مقایسه ویژگی‌های این دو بروکر را به طور کلی با یکدیگر مشاهده کنید:

 اوربکسآمارکتس
دفتر مرکزیسنت وینسنتسنت وینسنت
سال تاسیس20112007
حداقل واریزی به دلار100100
حداقل اسپرد یورودلار1.52.2
حداقل اسپرد طلا3033
نوع بروکرNDDNDD/ECN
روش واریزیکریپتوتاپ چنج، کریپتو، ریالی
درصد بونوسندارددارد
لوریج1:5001:3000
رگولهکمیسیون خدمات مالی موریس، اداره خدمات مالی سیشلFSC، FSA، سازمان خدمات بین‌المللی موهلی
کش بکندارددارد
حساب اسلامیدارددارد
حساب پمداردندارد
کپی تریدندارددارد
حساب سنتینداردندارد

نتیجه گیری

هر دو بروکر عملکرد خوبی دارند و می‌توانند نیاز مشتریان خود را برآورده کنند. بروکر آمارکتس در بیشتر بخش‌ها عملکرد بهتری دارد: لوریج، کمیسیون معاملات، ابزارهای معاملاتی، روش‌های واریز و برداشت و ارائه بونوس‌های معاملاتی.

توجه: این مقایسه براساس اطلاعاتی که بروکرها ارائه کرده‌اند نوشته شده است. تجریه شخصی شما می‌تواند کاملاً متفاوت از ادعای بروکر باشد. بنابراین برای شروع مراقب باشید سرمایه خود را بیش از آن چه قادر به جبران آن نیستید در معرض ریسک قرار ندهید.

One Response

  1. سلام
    به چیزی که بروکر ها میگن نمیشه اعتماد کرد.من 10ساله که در فارکس کار میکنم.اغلب بروکر ها رو میشناسم.رگوله هر بروکری که با ایران کار میکنه اون رگوله ای که باید باشه نیست.چون سیستم بانکی ایران بدلیل نپیوستن به FATF تحریم هست.در واقع بروکر هایی که رگوله انگلستان و امریکا رو دارن به هیچ عنوان نمی تونن به ایران خدمات بدن.–پس تمام این بروکرهایی که فرمودین فاقد سیستم نظارتی از طرف بانکهای بزرگ امریکا و انگلیس و ژاپن و استرالیا هستند.میگن NDD هستند اما نیستند .مثلا در آلپاری بارها دیدم که Tp من رو نزد با اینکه کندل اونو دید! یا استاپم رو زودتر زد. رفتم با آمارکتس. دقیقا مشابه آلپاری بود…پس از مدتها بررسی به نظرم اومد اوربکس شاید بهتر باشه. الان 4ماهه که باهاشون کار میکنم و تا الان مشکلی توشون ندیدم .اگه تحقیق کنید متوجه میشین که این بروکر مارکت میکر نیست حد اقل.(Market Maker)
    ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *