با ثبت نام در سایت یوتوبروکرز از سیگنال رایگان ما استفاده کنید 

بروکرهای رگوله CIMA کیمن

رگوله جزایر کیمن (CIMA) در سال 1997 به عنوان تنها تنظیم‌کننده کلیه شرکت‌کنندگان در بازارهای مالی، از جمله شرکت‌های کارگزاری فارکس، شرکت‌های بیمه، تعاونی‌ها و انجمن‌های ساختمانی و همچنین صندوق‌های سرمایه‌گذاری در حوزه قضایی خود تأسیس شد.
رکوله CIMA
بروکرهای پیشنهادی
بروکر لایت فایننس
بروکر لایت فایننس
بروکر آلپاری
بروکر آلپاری
amarkets
بروکر آمارکتس
بروکر CapitalXtend
بروکر CapitalXtend

بروکرهای رگوله CIMA کیمن

رگوله جزایر کیمن (CIMA) در سال 1997 به عنوان تنها تنظیم‌کننده کلیه شرکت‌کنندگان در بازارهای مالی، از جمله شرکت‌های کارگزاری فارکس، شرکت‌های بیمه، تعاونی‌ها و انجمن‌های ساختمانی و همچنین صندوق‌های سرمایه‌گذاری در حوزه قضایی خود تأسیس شد. CIMA باید قوانین و مقرراتی را تصویب کند و اطمینان حاصل نماید که اعضای ثبت‌شده از آن‌ها پیروی می‌کنند تا جزایر کیمن بتواند به عنوان یک مرکز مالی معتبر پیشرفت داشته باشد. رگوله CIMA همچنین عضو سازمان‌های شناخته‌شده‌ای مانند سازمان بین‌المللی کمیسیون‌های اوراق بهادار (IOSCO) و انجمن بین‌المللی ناظران بیمه (IAIS) است. علاوه بر این، CIMA تمام تلاش خود را برای انجام وظایف نظارتی، پولی، تعاونی و مشاوره‌ای خود برای حفظ یکپارچگی جزایر کیمن انجام می‌دهد. در ادامه می‌توانید مهمترین بروکر تحت نظارت CIMA است را مشاهده کنید.

  • HYCM

رگولیشن فارکس CIMA کیمن

CIMA که مخفف مرجع پولی جزایر کیمن است، یک نهاد نظارتی مستقل بوده که مسئولیت نظارت بر کلیه فعالیت‌های مالی کارگزاران فارکس، تجارت خدمات پولی، خدمات شرکتی، انجمن‌های تعاونی و ساختمانی، شرکت‌های بیمه، صندوق‌های امانی و شرکت‌های صندوق سرمایه‌گذاری در سراسر جزایر کیمن را بر عهده دارد. این سازمان در سال 1997 تحت قانون قدرت پولی و در نتیجه همکاری بین اداره نظارت بر خدمات مالی دولت جزایر کیمن و هیئت ارزی جزایر کیمن تأسیس شد. علاوه بر این، CIMA یک مرجع قانونی تحت قانون مدیریت عمومی و امور مالی است.

مسئولیت اصلی CIMA این است که مطمئن شود صنعت خدمات مالی بدون هیچ‌گونه فعالیت متقلبانه اجرا می‌شود. برای این منظور، سازمان مراقب است که تمام استانداردهای بین‌المللی در تمام جنبه‌های سیستم مالی برای یک محیط تجاری یکپارچه در نظر گرفته شود. CIMA احترام زیادی برای کار تیمی، مسئولیت‌پذیری، تعالی، همکاری، اعتماد و صداقت قائل است. به عبارت دیگر، ارزش‌های گفته‌شده این سازمان را به آنچه امروز هست، تبدیل کرده است. از مارس 2003، CIMA تحت قانون اقتدار پولی کاملاً مستقل شده است. CIMA از بخش‌های مختلفی از جمله بخش مبارزه با پولشویی (همچنین مقابله با تامین مالی تروریسم)، بخش نظارت بانکی، بخش انطباق، بخش ارز و بخش خدمات امانی تشکیل شده است که هر یک از آنها مجموعه‌ای از مسئولیت‌ها را بر عهده دارند. همه این بخش‌ها در کنار دفتر مدیرعامل کار می‌کنند. CIMA همچنین با سازمان‌های بسیار معتبری مانند سازمان بین‌المللی کمیسیون‌های اوراق بهادار (IOSCO)، سازمان خدمات مالی انگلستان (FSA) و انجمن بین‌المللی ناظران بیمه (IAIS) همکاری می‌کند. شایان ذکر است که CIMA ارزش شفافیت و اعتماد را درک می‌کند و به همین دلیل، این سازمان دسترسی مردم را به تمام داده‌های لازم و مناسب مانند عملکردها، قوانین و آمار تحت قانون آزادی اطلاعات فراهم می‌آورد.

بروکرهای پیشنهادی

تعهدات CIMA

CIMA برای تحقق چهار هدف اصلی، یعنی پولی (واحد پول جزایر کیمن)، نظارتی (صدور یا لغو مجوزها)، تعاونی (همکاری با سایر مراجع نظارتی)، و مشاوره (ارائه مشاوره به دولت) تلاش می‌کند. CIMA همچنین ملزم به ایجاد یک محیط تجاری امن برای همه شرکت‌کنندگان در جزایر کیمن است. علاوه بر این، CIMA باید از تمام منابعی که در اختیار دارد، برای ارتقا و حفظ اعتبار این مرکز مالی، مبارزه با تخلفات مالی، رعایت استانداردهای ملی و بین‌المللی، اتخاذ تدابیر انضباطی مناسب در مواقع لزوم، تشویق رویکردهای نوآورانه در مرکز مالی استفاده کند و شفافیت و انصاف را بالاتر از هر چیز دیگری قرار دهد.

ترتیبی که یوتوبروکرز برای خواندن مطالب سری رگوله بروکر و معرفی انواع رگوله ها به شما پیشنهاد می‌کند:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *