جستجو
لوگو ایکس چیف

ایکس چیف

بروکر آمارکتس

آمارکتس

بررسی و معرفی بروکر ارانته

ارانته

بروکر لایت فایننس

لایت فایننس

بروکرهای رگوله CySEC قبرس

سازمان نظارتی قبرس

بروکرهای رگوله CySEC قبرس

بروکرهای رگوله CySEC در قبرس، بروکرهای فارکسی هستند که توسط «کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس» (CySEC)، تنها مرجع نظارتی کشور که در سال 2001 تأسیس شده است، نظارت می‌شوند. بروکرهای تحت نظارت سازمان CySEC تحت نظر این سازمان قرار گرفته و از عملکرد آنها اطمینان حاصل می‌شود.

کشور قبرس یکی از اعضای اتحادیه اروپا به شمار می‌رود که به بروکرهای تحت نظارت سازمان CySEC امکان می‌دهد خدمات خود را در سراسر کشورهای اروپایی گسترش دهند. بنابراین، آنها باید به دستورالعمل‌های مالی MiFID (سازمان نظارت بر بازارهای مالی و اوراق بهادار اروپا) پایبند باشند.

طبق قوانین CySEC، وجوه معامله‌گران باید در حساب‌های مجزا، کاملاً جدا از وجوه بروکر، در بانک‌های سطح بالای اروپایی برای محافظت بیشتر نگهداری شود. علاوه بر این، بروکرهای تحت نظارت سازمان CySEC عضو ICF (صندوق جبران خسارت سرمایه‌گذاران) هستند که وجوه مشتریان را تا سقف 20 هزار یورو تضمین می‌کند. در ادامه می‌توانید لیست کامل بروکرهای فارکس رگوله CySEC را مشاهده کنید.

  • بروکر xm
  • بروکر EXNESS
  • بروکر HYCM
  • بروکر HFM
  • بروکر FBS
  • بروکر FXTM

لیست بروکرهای ایرانی با رگوله CySEC

لیست بروکرهای ایرانی با رگوله CySEC 

مقررات بروکرهای تحت نظارت سازمان CySEC در فارکس

«کمیسیون اوراق بهادار و مبادلات قبرس»، یک نهاد نظارتی مالی عمومی و غیردولتی بوده که مسئول نظارت بر بروکرهای خرد ثبت شده فارکس، ارائه دهندگان خدمات مالی، مشاوران مالی، خدمات سرمایه‌گذاری و همچنین سایر فعالیت‌های مالی در جمهوری قبرس است.

این سازمان برای اولین بار در سال 2001 و در توافق با بخش 5 کمیسیون بورس و اوراق بهادار ظهور کرد و متعاقباً در سال 2004 قوانین و مقررات آن با قوانین مالی اروپا “MiFID” ادغام گردید که در پی آن به همه اعضا اجازه داده شد تا تجارت خود را در سراسر اروپا گسترش بدهند. CySEC توسط هیئت مدیره‌ای متشکل از پنج عضو که توسط شورای وزیران به پیشنهاد وزیر دارایی تعیین گردیده، اداره می‌شود.

CySEC یک نهاد پیشرو در تنظیم سیاست‌های نظارتی جدید و نوآورانه برای توسعه بازارهای مالی در نظر گرفته می‌شود. CySEC اولین مرجع نظارتی بود که “گزینه‌های باینری” را به عنوان یک ابزار مالی قانونی اعلام کرد و نمونه خوبی برای بسیاری از مراجع مالی دیگر بود تا بروکرهای معاملات باینری را پذیرا باشند.

این سازمان به طور منظم انجام ابتکارات لازم را برای به روز رسانی چارچوب کلی نظارتی خود انجام می‌دهد تا از دارایی‌های مشتریان به امن‌ترین و مطمئن‌ترین شیوه ممکن محافظت کند؛ به این ترتیب هدف CySEC ایجاد شهرت جهانی و جذب سرمایه‌گذاری بیشتر است.

مسئولیت‌های کمسیون اوراق بهادار در خصوص بروکرهای تحت نظارت سازمان CySEC

CySEC، همانطور که از سایر نهادهای نظارتی برای تأمین امنیت وجوه و آرامش خاطر مشتریان خود انتظار می‌رود، مسئول تنظیم ساختار، وظایف، اختیارات، سازمان کمیسیون بورس و اوراق بهادار و فعالیت‌های مالی مربوطه است که مشمول ماده 25 قانون صادر شده در سال 2009 می‌شود.

CySEC همچنین قدرت لازم را برای اعمال نفوذ در “قانون پیشنهاد عمومی و اعلامیه سال 2005″، “قانون معاملات داخلی و دستکاری بازار (سوء استفاده از بازار) در سال 2005،” قانون پیشنهادات تصرف عمومی در سال 2007 و قانون 2007 الزامات شفافیت (اوراق بهادار قابل انتقال پذیرفته شده در بازار جهت معاملات) را دارا است. بر این اساس، CySEC بر فعالیت‌های زیر نظارت دارد:

  • قدرت بررسی، اهدا، تعلیق یا لغو مجوزهای اعطا شده به بروکرهای تحت نظارت سازمان CySEC را دارد
  • وضعیت کلی عملیات بورس اوراق بهادار قبرس و معاملات سایر طرف‌های مالی در قبرس را بررسی می‌کند.
  • از اینکه سازمان‌ها قوانین را به طور کامل رعایت کنند، اطمینان حاصل می‌کند.
  • اجرای منظم عملیات تحقیقاتی برای اطمینان از نقش مقامات داخلی و خارجی در فعالیت‌های مالی.
  • درخواست اطلاعات مورد نیاز از سازمان‌های ثبت‌شده برای تایید قانونی بودن عملیات آنها.
  • اعمال مجازات، اتخاذ تدابیر انضباطی و یا توقف کامل اقدامات در صورت عدم مطابقت با قوانین.
  • CySEC همچنین با سایر مقامات نظارتی عمومی قبرس در رابطه با تبادل اطلاعات همکاری می‌کند.

صندوق جبران خسارت سرمایه‌گذاران CySEC (ICF)

صندوق جبران خسارت سرمایه‌گذاران به عنوان بخشی از سازمان CySEC، به منظور بازپرداخت وجه مشتریان در صورت عدم انجام تعهدات اعضای ICF در قبال مشتریان خود تأسیس شد. این برنامه برای محافظت از مشتریان و بازپرداخت دارایی‌های آنها در صورت موجه بودن ادعای آنها ایجاد شده است. خدمات صندوق جبران خسارت سرمایه‌گذاران شامل همه مشتریان اعم از ساکنان قبرس و خارجی که از اعضای ICF خدمات دریافت کرده‌اند، می‌شود.

زمانی که مشروعیت ادعای مشتری در خصوص تخلف عضو ICF بدون هیچ تردیدی ثابت شود، صندوق جبران خسارت آماده پرداخت تا سقف 20 هزار یورو برای پوشش زیان خواهد بود. مبلغ غرامت صرف نظر از نوع ارز مشتری، تعداد حساب‌ها و یا قوانین مربوط به محل ارائه خدمات، برای کل ادعا اعمال می‌شود. CySEC حضور مشتری را برای تحقیقات بیشتر در یک مدت کوتاه (معمولا بیش از سه روز) درخواست می‌کند که در موارد خاص ممکن است تا سه ماه نیز افزایش یابد.

سپس CySEC با اثبات سهل‌انگاری عضو ICF در مورد ادعاهای مشتریان خود، روند جبران خسارت را آغاز می‌کند. دعوتنامه‌ای (از طریق حداقل سه روزنامه بین‌المللی) برای مشتریان ارسال می‌شود تا شکایت خود را از عضو ICF مورد نظر طرح کنند. متقاضیان باید نام، آدرس، شماره تلفن/فکس، ایمیل، کد شرکت فعال با ICF، نام شرکت عضو ICF، خدمات مورد استفاده، حساب، صورت‌های واریز و برداشت/اسناد و مبلغ مورد ادعا، مدارک اثبات ادعا و هرگونه اطلاعات مورد نیاز دیگر را ذکر کنند.

سپس این ادعا توسط یک حسابدار واجد شرایط و یک یا چند وکیل متخصص، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. متقاضیان می‌توانند فرم درخواست آنلاین را در وبسایت CySEC پر کنند و یا به سادگی یک نامه شکایت با تمام اطلاعات مورد نیاز (همانطور که در بالا ذکر شد) به دفاتر ICF ارسال کنند. نامه می‌تواند از طریق پست ارسال شود یا شخصاً به این آدرس تحویل داده شود: “ICF سازمان جبران خسارت سرمایه‌گذار برای مشتریان IF، خیابان 27 دیاگورو، 1097 نیکوزیا، قبرس”.

طرف‌های شاکی باید دستورالعمل‌ها و الزامات صندوق جبران خسارت سرمایه‌گذاران را به‌طور کامل بررسی کنند تا مطمئن شوند که ادعای آنها قانونی است، در غیر این صورت ادعای آنها یا پذیرفته نمی‌شود و یا اینکه پس از دریافت مبلغ غرامت باید به ICF بازگردانده شود.

نحوه اعتبارسنجی بروکرهای تحت نظارت سازمان CySEC

بروکرهای تحت نظارت سازمان CySEC را در وبسایت بورس اوراق بهادار قبرس فهرست شده تا همه بتوانند در صورت لزوم به مجوز آنها دسترسی داشته باشند. برای این منظور، وقتی به صفحه شرکت‌های سرمایه‌گذاری قبرس در وبسایت رسمی CySEC مراجعه کنید، یک کادر جستجو ظاهر می‌شود.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که نام یا شماره مجوزبروکرهای تحت نظارت سازمان CySEC را که در حال بررسی آن هستید، تایپ کنید. به محض اینکه شروع به تایپ نام کردید، ممکن است فهرستی از شرکت‌هایی با نام‌های مشابه ظاهر شود، جستجو کنید تا دقیقاً شرکت مورد نظر خود را پیدا کنید. پس از شناسایی شرکت مورد نظر، می‌توانید بر روی نام آن کلیک کرده و برای اطلاعات بیشتر به صفحه مربوطه هدایت شوید. همچنین یک لیست الفبایی (A-Z)، دقیقا در پایین کادر جستجو وجود دارد که می‌تواند برای کوتاه‌تر کردن جستجوی شما مورد استفاده قرار بگیرد.

ترتیبی که یوتوبروکرز برای خواندن مطالب سری رگوله بروکر و معرفی انواع رگوله ها به شما پیشنهاد می‌کند:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *